HP Bucuresti HAMMOND PARTNERSHIP FIRMĂ DE AVOCATURĂ

VALORILE NOASTRE

Clienții pe care îi reprezentăm variază de la companii multinaționale la persoane fizice, care activează în numeroase domenii de activitate în România. Vasta experiență juridică și comercială ne permite să ajutăm în mod specific clienții care dețin afaceri și investesc în România. Fiecare relație pe care o avem cu clienții noștri este una pe care o prețuim, iar aceasta beneficiază de profunzimea și amploarea anilor de experiență juridică în România sau în Marea Britanie, precum și de respectarea valorilor noastre - dedicare, integritate, susținere și înțelegere. Având situat în centrul Bucureștiului, Hammond Partnership este o firmă de avocatură multidisciplinară care oferă servicii remarcabile, împreună cu o consultanță juridică pragmatică. Datorită contactelor extinse acumulate de-a lungul anilor, suntem în măsură să oferim consultanță clienților români care doresc să investească în afara României. Firma este membru exclusiv în România al Globalaw, o asociație de prim rang a firmelor internaționale de avocatură, cu membri în peste 125 de țări. În plus, firma este membră a IR Global, precum și a altor asociații, toate acestea permițându-ne să oferim servicii juridice clienților din întreaga lume.

Arii de expertiză

De la înființarea sa, Hammond and Associates a crescut rapid pentru a deveni o firmă de avocatură foarte specializată, cu o mare varietate de experiență și abilități. Recunoscută pentru inovația juridică și pentru sfaturile pragmatice, echipa noastră are cunoștințele, diligența și ambiția pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Internațional

De-a lungul anilor, am construit o rețea extinsă de firme de avocatură în peste 125 de țări din lume prin asociația noastră în calitate de membru exclusiv al Globalaw în România și reprezentant exclusiv de drept comercial al IR Global. Membrii Firmei sunt, de asemenea, membri în alte asociații de specialitate pentru a oferi expertiză de specialitate, dacă este necesar. Prin aceste rețele și contacte internaționale personale suntem capabili să oferim clienților consiliere juridică de înaltă calitate pentru a le permite să își desfășoare afacerile și să investească în afara României.

Diapozitiv Nicolae S. Hammond partener [e-mail protejat] VEZI PROFIL Diapozitiv VEZI PROFIL Nora Matei partener [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Narcis Bogoiu Administrator asociat [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Diana Niculae Asociat Senior [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Ana-Maria Onuța Asocia [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Ionela Sardaru Asocia [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Mihaela Lupu Asocia [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Victor Teodorescu Asociat Senior [e-mail protejat]

Formular de contact

    TOP
    EnglishFrenchGermanRomanianRussianSpanishUkrainian