HP Bucuresti HAMMOND PARTNERSHIP FIRMĂ DE AVOCATURĂ

Hammond Partnership are plăcerea de a anunța că a acționat pentru OMC Investments Limited cu privire la cedarea Castelului Salbek, Arad, către Hestia Invest SA. Castelul a fost achiziționat de OMC Investments în 2016 pentru o sumă de peste 500,000 de euro. Hestia Invest SA intenționează să dezvolte proprietatea ca parte a strategiei lor de investiții în România. Echipa de la Hammond Partnership a fost condusă de Nicholas Hammond asistat de Diana Nicolae și a avut de-a face cu o serie de probleme legate de vânzarea companiei.

VALORILE NOASTRE

Clienții pentru care acționăm variază de la companii multinaționale până la persoane fizice care activează în multe domenii de activitate în România. Experiența noastră vastă juridică și comercială ne permite să asistăm în mod unic clienții să facă afaceri și să investească în România. Fiecare relație cu clienții noștri este una pe care o prețuim foarte mult și beneficiază de adâncimea și amploarea de ani de experiență juridică în Regiunea, România și Regatul Unit. Aderăm la valorile noastre de dăruire, integritate, advocacy și înțelegere. Cu sediul în centrul Bucureștiului, Hammond Partnership este o firmă de avocatură multidisciplinară care oferă servicii excepționale combinate cu consultanță juridică pragmatică. Din contactele extinse pe care le-am construit de-a lungul anilor, suntem capabili să consiliem clienții români care doresc să investească în afara României. Firma este membru exclusiv românesc al Globalaw, o asociație lider a firmelor internaționale de avocatură cu membri în peste 125 de țări. În plus, Firma este membră a IR Global, precum și a altor asociații, toate care ne permit să oferim servicii clienților din întreaga lume.

Arii de expertiză

De la înființarea sa, Hammond and Associates a crescut rapid pentru a deveni o firmă de avocatură foarte specializată, cu o mare varietate de experiență și abilități. Recunoscută pentru inovația juridică și pentru sfaturile pragmatice, echipa noastră are cunoștințele, diligența și ambiția pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Internațional

De-a lungul anilor, am construit o rețea extinsă de firme de avocatură în peste 125 de țări din lume prin asociația noastră în calitate de membru exclusiv al Globalaw în România și reprezentant exclusiv de drept comercial al IR Global. Membrii Firmei sunt, de asemenea, membri în alte asociații de specialitate pentru a oferi expertiză de specialitate, dacă este necesar. Prin aceste rețele și contacte personale internaționale suntem capabili să oferim clienților consiliere juridică de înaltă calitate pentru a le permite să își desfășoare afacerile și să investească în afara României.

Diapozitiv Nicolae S. Hammond Partener [e-mail protejat] VEZI PROFIL Diapozitiv VEZI PROFIL Nora Matei Partener [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Narcis Bogoiu Administrator asociat [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Diana Niculae Avocat Colaborator Senior [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Ana-Maria Onuța Avocat Colaborator [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Ionela Sărdaru Avocat Colaborator [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Mihaela Lupu Avocat Colaborator [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Victor Teodorescu Avocat Colaborator Senior [e-mail protejat]

Formular de contact

    TOP
    EnglishFrenchGermanRomanianRussianSpanishUkrainian