HP Bucuresti HAMMOND PARTNERSHIP FIRMĂ DE AVOCATURĂ

VALORILE NOASTRE

Din 2004 am căutat să oferim un serviciu excepțional clienților noștri și să-i consiliem în termeni clari la cerințele legislației române. Avocații firmei, atât români cât și englezi, pot explica clienților noștri legea română și cum își pot desfășura activitatea în România.

Clienții pentru care acționăm variază de la companii multinaționale până la persoane fizice active în România. Experiența noastră vastă juridică și comercială de mai mulți ani ne permite să explicăm și să asistăm clienții în mod unic.

Fiecare relație cu clienții noștri este una pe care o prețuim foarte mult și beneficiază de experiența în domeniul juridic în România și Regatul Unit. Valorile noastre sunt dedicarea pentru clienții noștri, integritatea, advocacy și înțelegerea. Acest lucru se face din birourile noastre din centrul Bucureștiului. Oferim servicii excepționale combinate cu consultanță juridică pragmatică.

În calitate de membru al mai multor asociații internaționale, putem apela la expertiza avocaților din întreaga lume atunci când este necesar. Acest lucru permite firmei să poată oferi experiență și cunoștințe de neegalat în avantajul clientului nostru. Din aceste contacte extinse pe care le-am construit de-a lungul anilor, suntem capabili să consiliem clienții români care doresc să investească în afara României.

Arii de expertiză

De la înființarea sa, Hammond and Associates a crescut rapid pentru a deveni o firmă de avocatură foarte specializată, cu o mare varietate de experiență și abilități. Recunoscută pentru inovația juridică și pentru sfaturile pragmatice, echipa noastră are cunoștințele, diligența și ambiția pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Internațional

De-a lungul anilor, am construit o rețea extinsă de firme de avocatură în peste 125 de țări din lume. Suntem membru exclusiv în România al Globalaw, o asociație lider de firme de avocatură și reprezentantul exclusiv de drept comercial și corporativ al IR Global.

Avocații firmei sunt, de asemenea, membri în alte asociații de specialitate pentru a oferi expertiză atunci când este necesar.

Prin aceste rețele și contacte personale internaționale, putem oferi clienților consiliere juridică de înaltă calitate, care să le permită să își desfășoare afacerile și să investească în afara României, precum și să utilizeze aceste cunoștințe în context românesc.

Diapozitiv Nicholas S. Hammond Partener [e-mail protejat] VEZI PROFIL Diapozitiv VEZI PROFIL Nora Matei Partener [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Narcis Bogoiu Administrator asociat [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Diana Niculae Avocat Colaborator Senior [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Ana-Maria Onuța Avocat Colaborator [e-mail protejat] Diapozitiv Ionela Badoiu [e-mail protejat] VEZI PROFIL Ionela Badoiu Asociat Junior

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum