HP Bucuresti HAMMOND PARTNERSHIP FIRMĂ DE AVOCATURĂ

Hammond Partnership are plăcerea de a anunța că a acționat pentru OMC Investments Limited cu privire la cedarea Castelului Salbek, Arad, către Hestia Invest SA. Castelul a fost achiziționat de OMC Investments în 2016 pentru o sumă de peste 500,000 de euro. Hestia Invest SA intenționează să dezvolte proprietatea ca parte a strategiei lor de investiții în România. Echipa de la Hammond Partnership a fost condusă de Nicholas Hammond asistat de Diana Nicolae și a avut de-a face cu o serie de probleme legate de vânzarea companiei.

VALORILE NOASTRE

Clienții pe care îi reprezentăm variază de la companii multinaționale la persoane fizice, care activează în numeroase domenii de activitate în România. Vasta experiență juridică și comercială ne permite să ajutăm în mod specific clienții care dețin afaceri și investesc în România. Fiecare relație pe care o avem cu clienții noștri este una pe care o prețuim, iar aceasta beneficiază de profunzimea și amploarea anilor de experiență juridică în România sau în Marea Britanie, precum și de respectarea valorilor noastre - dedicare, integritate, susținere și înțelegere. Având situat în centrul Bucureștiului, Hammond Partnership este o firmă de avocatură multidisciplinară care oferă servicii remarcabile, împreună cu o consultanță juridică pragmatică. Datorită contactelor extinse acumulate de-a lungul anilor, suntem în măsură să oferim consultanță clienților români care doresc să investească în afara României. Firma este membru exclusiv în România al Globalaw, o asociație de prim rang a firmelor internaționale de avocatură, cu membri în peste 125 de țări. În plus, firma este membră a IR Global, precum și a altor asociații, toate acestea permițându-ne să oferim servicii juridice clienților din întreaga lume.

Arii de expertiză

De la înființarea sa, Hammond and Associates a crescut rapid pentru a deveni o firmă de avocatură foarte specializată, cu o mare varietate de experiență și abilități. Recunoscută pentru inovația juridică și pentru sfaturile pragmatice, echipa noastră are cunoștințele, diligența și ambiția pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Internațional

De-a lungul anilor am construit o rețea extinsă de firme de avocatură în peste 125 de țări din întreaga lume, prin asocierea noastră ca membru exclusiv al Globalaw în România și ca reprezentant exclusiv de drept comercial al IR Global. Membrii firmei sunt, de asemenea, membri în cadrul altor asociații de specialitate pentru a oferi expertiza necesară, după caz. Prin intermediul acestor rețele și al contactelor internaționale, suntem în măsură să oferim clienților consultanță juridică de înaltă calitate pentru a fi în măsură să își desfășoare activitatea și să investească în afara României.

Diapozitiv Nicolae S. Hammond Partener [e-mail protejat] VEZI PROFIL Diapozitiv VEZI PROFIL Nora Matei Partener [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Narcis Bogoiu Administrator asociat [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Diana Niculae Avocat Colaborator Senior [e-mail protejat] Diapozitiv [e-mail protejat] Avocat Colaborator Mirel Paduroiu VEZI PROFIL Diapozitiv VEZI PROFIL Ana-Maria Onuța Avocat Colaborator [e-mail protejat] Diapozitiv VEZI PROFIL Victor Teodorescu Avocat Colaborator Senior [e-mail protejat] Diapozitiv Ionela Badoiu [e-mail protejat] VEZI PROFIL Ionela Badoiu Asociat Junior

Formular de contact

    TOP
    EnglishRomanianRussianSpanishUkrainian