Hammond and Associates, care acum își desfășoară activitatea sub numele de Hammond Partnership, este prezentă pe piața juridică din România din 1990. Firma s-a dezvoltat de-a lungul timpului în ceea ce astăzi este o firmă juridică recunoscută în România, care oferă servicii juridice complete atât companiilor naționale, cât și naționale. clienți internaționali dintr-o mare varietate de industrii.

Oferim consultanță și asistență juridică
clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice până la sălile de consiliu ale marilor companii.

DE CE SĂ ALEGI HAMMOND PARTNERSHIP

Partenerii firmei au lucrat fie în străinătate, fie în mari firme de avocatură din România și dețin calificări internaționale. Acest lucru le oferă o perspectivă și o perspectivă unică asupra sistemului juridic românesc. Ne angajăm să oferim clienților noștri cel mai bun rezultat posibil în cazul lor.
Echipa noastră de avocați calificați este dedicată să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Au o bogată experiență în diverse domenii ale dreptului românesc, inclusiv fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul proprietății intelectuale, dreptul concurenței, litigii și arbitraj.

HAMMOND PARTNERSHIP

Firma reunește experți juridici recunoscuți în domeniul lor. Prin legăturile sale cu alte firme de avocatură din afara României, suntem capabili să consiliem clienții cu privire la multe aspecte ale dreptului românesc, precum și cu privire la desfășurarea de afaceri în România și în alte părți.
Biroul Firmei din centrul Bucureștiului oferă acces la toate centrele de afaceri importante și clădirile Guvernului.
Ne mândrim cu furnizarea de servicii juridice de înaltă calitate clienților noștri și cu capacitatea noastră de a găsi soluții creative la probleme juridice complexe. Acordăm o mare importanță dezvoltării relațiilor pe termen lung.

Formular de contact

    TOP