Hammond și Asociații, care își desfășoară activitatea sub numele de Hammond Partnership, este prezentă pe piața juridică din România din 1990.

Obiectivul firmei este de a oferi consultanță și asistență juridică și de afaceri investitorilor străini, fie că sunt companii sau persoane fizice care se gândesc să lucreze sau să investească în România. Este o punte între clientul străin și mediul juridic și de afaceri românesc.

Prin această abordare, Firma a devenit astăzi o firmă de avocatură recunoscută în România.

Avocații Firmei sunt dedicați să ofere consultanță și asistență juridică de specialitate clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice până la camerele de consiliu ale marilor companii. Cunoștințele legale ale avocaților firmei acoperă dreptul comercial și corporativ și de afaceri, precum și aspecte private și familiale.

DE CE SĂ ALEGI HAMMOND PARTNERSHIP

Toți avocații firmei au lucrat în străinătate sau în marile firme de avocatură din România și, prin urmare, sunt pe deplin conștienți de cerințele investitorilor străini. Acest lucru permite firmei să sfătuiască companiile române care lucrează cu investitori străini, precum și acei clienți români care doresc să desfășoare activități în afara României.

HAMMOND PARTNERSHIP

Firma, prin legăturile sale cu alte firme de avocatură din afara României, are acces la consultanță juridică de top în toate celelalte jurisdicții și, prin urmare, poate consilia clienții cu privire la desfășurarea afacerilor în alte țări.

Birourile Firmei sunt situate în centrul Bucureștiului, oferind acces la toate centrele de afaceri importante și clădirile Guvernului.

Formular de contact

    TOP