Hammond and Associates prin avocații săi și care acum își desfășoară activitatea sub numele de Hammond Partnership, este prezentă pe piața juridică din România din 1990. Firma sa dezvoltat de-a lungul timpului în ceea ce astăzi este o firmă de avocatură recunoscută în România. Avocații noștri cu înaltă calificare împărtășesc aceleași valori și experiență în soluționarea litigiilor, companii și comerț, bancar și finanțe și dreptul familiei.

Dacă aveți o problemă legală, experții noștri
te poate ajuta sa gasesti o solutie.

DE CE SĂ ALEGI HAMMOND PARTNERSHIP

Avocații firmei sunt dedicați să ofere consultanță și asistență juridică de specialitate clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice obișnuite până la reprezentanți ai marilor companii. Partenerii firmei au lucrat atât în străinătate, cât și în firme de avocatură importante din România și dețin calificări internaționale.

HAMMOND PARTNERSHIP

Firma reunește experți juridici recunoscuți în domeniul lor. Prin legăturile sale cu alte firme de avocatură din afara României, suntem capabili să consiliem clienții cu privire la multe fațete ale dreptului românesc, precum și să desfășurăm afaceri în România și în alte părți. Biroul Firmei din centrul Bucureștiului oferă acces la toate centrele de afaceri importante și clădirile Guvernului.

Formular de contact

    TOP
    EnglishFrenchGermanRomanianRussianSpanishUkrainian