Hammond and Associates care își desfășoară activitatea sub numele Hammond Partnership este prezentă pe piața juridică din România din 1990.

Obiectivul firmei este de a oferi consultanță și asistență juridică și de afaceri investitorilor străini, fie că sunt companii sau persoane fizice, care se gândesc să lucreze sau să investească în România. Este o punte între clientul străin și mediul juridic și de afaceri românesc.

Prin această abordare, Firma sa dezvoltat în ceea ce astăzi este o firmă juridică recunoscută în România.

Avocații Firmei sunt dedicați să ofere consultanță și asistență juridică de specialitate clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice până la sălile de consiliu ale marilor companii. Cunoștințele juridice ale avocaților Firmei acoperă dreptul comercial și corporativ și de afaceri, precum și chestiuni private și familiale.

DE CE SĂ ALEGI HAMMOND PARTNERSHIP

Avocații Firmei au fost implicați în multe tranzacții în România. Avocații au asistat Guvernul României în mai multe proiecte majore, printre care, printre altele, armonizarea legislației românești cu cele ale Uniunii Europene; consiliere cu privire la privatizarea a peste optzeci de companii romanesti precum si proiecte finantate de agentii internationale.

Toți avocații firmei au lucrat în străinătate sau în marile firme de avocatură din România și, prin urmare, sunt pe deplin conștienți de cerințele investitorilor străini. Acest lucru permite firmei să sfătuiască companiile române care lucrează cu investitori străini, precum și acei clienți români care doresc să desfășoare activități în afara României.

HAMMOND PARTNERSHIP

Firma, prin legăturile sale cu alte firme de avocatură din afara României, are acces la consultanță juridică de top în toate celelalte jurisdicții și, prin urmare, poate consilia clienții cu privire la desfășurarea afacerilor în alte țări.

Birourile Firmei sunt situate în centrul Bucureștiului, oferind acces la toate centrele de afaceri importante și clădirile Guvernului.

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum