Diana Niculae – Avocat Colaborator Senior

Înainte de a se alătura firmei, Diana a acumulat experiență în cadrul mai multor firme de avocatură românești de renume. Expertiza sa a fost dobândită atât în domeniul soluționării litigiilor, cât și în domeniul consultanței, al dreptului societar și comercial, al insolvenței, al dreptului imobiliar, al conformității și confidențialității protecției datelor, precum și al dreptului familiei și al dreptului muncii.

Activând pentru o gamă largă de clienți români și străini, ea a oferit consultanță în materie de guvernanță corporativă, transfer de întreprindere, precum și în chestiuni juridice corporative și comerciale de zi cu zi, reprezentându-i în relațiile cu autoritățile sau cu terții.

Are experiență în consilierea și reprezentarea clienților în soluționarea litigiilor pe teme care variază de la executarea contractelor la recuperarea creanțelor, de la protecția consumatorilor la chestiuni de drept administrativ sau aspecte legate de drept sportiv. De asemenea, a ajutat clienții să încheie cu succes numeroase înțelegeri extrajudiciare. Consideră că problemele GDPR sunt importante în toate afacerile și, prin urmare, are o vastă experiență în acest domeniu.

Diana vorbește fluent limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP