Diana Niculae – Avocat Colaborator Senior

Diana este avocat senior român.

Înainte de a se alătura companiei, a acumulat experiență în mai multe firme renumite de avocatură românești. Experiența sa a fost dobândită atât în domeniul soluționării litigiilor, cât și în materie de consultanță, drept corporativ și comercial, fuziuni și achiziții, insolvență, imobiliare, reglementare și confidențialitatea datelor, precum și dreptul familiei și al muncii.

Lucrând cu o gamă largă de clienți, atât români, cât și străini, a sfătuit clienții cu privire la achiziții, probleme de reglementare, GDPR și guvernanță corporativă, transferul de afaceri, precum și chestiuni juridice corporative și comerciale de zi cu zi-și le-a reprezentat în relațiile cu autoritățile sau terții.

Are experiență în consilierea și reprezentarea clienților în cazuri de soluționare a litigiilor pe probleme de la executarea contractului până la recuperarea creanțelor, protecția consumatorilor până la drept administrativ sau drept în materie sportivă. Ea a asistat clienții în încheierea multor soluționări extrajudiciare de succes.

Diana vorbește fluent limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum