Pentru toate aspectele dreptului englez, Hammond Partnership vă poate ajuta.

Servicii comerciale

Prin alianțele noastre stabilite cu firme de avocatură de renume din Marea Britanie, ne putem baza pe expertiza acestora pentru a asista în probleme de afaceri atât în ​​Marea Britanie, cât și în România. Vă putem asista într-o gamă largă de probleme comerciale, de la formarea de companii până la tranzacții comerciale detaliate, precum și dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Putem asista în furnizarea de servicii juridice pentru mai multe sectoare comerciale, inclusiv auto, construcții, energie, modă, alimentație, ospitalitate și telecomunicații.

Servicii pentru clienți privați

Există diferențe esențiale în legislația referitoare la proprietate și moștenire în România cu cele din Marea Britanie, așa că a avea acces la o singură sursă de consiliere juridică care se poate ocupa cu expertiză de proprietăți transfrontaliere este de neprețuit.

Avocații noștri vă pot oferi un serviciu cuprinzător pentru a vă ajuta să faceți o tranzacție imobiliară fără probleme sau să vă ocupați de toate aspectele patrimoniului dumneavoastră transfrontalier. Vom lua în considerare activele dumneavoastră din România și Marea Britanie pentru a identifica cea mai bună abordare în ceea ce privește aspectele fiscale și protecția activelor.

Vă putem asista în chestiuni de litigii din Regatul Unit, inclusiv probleme de separare și copii și vă putem sfătui cum să faceți transferul proprietății după o separare sau divorț.

birou de avocatura engleza bucuresti romania

Pentru mai multe informații despre orice punct de lege engleză, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [e-mail protejat] sau trimiteți următorul formular de contact

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum