Avem o vastă experiență în familie în chestiuni care variază de la custodia internațională a copiilor și divorț până la succesiune și moștenire. Suntem conștienți de stresul pe care divorțul le poate pune asupra clienților noștri și căutăm să minimizăm acest stres acolo unde este posibil. Ne ocupăm adesea de chestiuni legate de copii și de reședința acestora cu unul sau ambii părinți. Avocații noștri români au experiență în soluționarea cererilor în temeiul Convenției de la Haga privind răpirea copiilor și în asigurarea returnării copiilor conform dispozițiilor instanțelor competente. De asemenea, consiliem și asistăm în chestiuni de moștenire în ceea ce privește moștenirea românească și moștenirea în alte jurisdicții. De asemenea, asistăm în problemele în care români nerezidenți au murit și au lăsat bunuri în România.

  • Asistarea clienților în executarea ordinelor de încredințare a unui copil reținut în România împotriva dorinței părintelui căruia i-a fost acordată custodia.
  • Consilierea expaților cu privire la moștenirile și testamentele având ca obiect activele din România și din Europa de Vest.
  • Consilierea unui client privind gestionarea defectuoasă a colectării activelor moștenite din România.
  • Obținerea pentru autorități locale din Marea Britanie a unor ordine în legătură cu aspecte legate de custodia copiilor și a hotărârilor judecătorești relevante.
  • Restructurarea societăților românești la decesul asociatului unic și asigurarea transferului activelor către beneficiari.
  • Obținerea pentru cetățenii străini a cetățeniei române prin succesiune și genealogie.

Formular de contact

  TOP
  EnglishFrenchGermanRomanianRussianSpanishUkrainian