Firma se ocupă atât de aspecte juridice locale, cât și de aspecte internaționale. Mulți dintre clienții care se consultă cu noi au o conexiune internațională sau un element de extraneitate în activitatea lor.

De-a lungul anilor am construit o rețea extinsă de firme de avocatură în peste 125 de țări din întreaga lume, prin asocierea noastră ca membru exclusiv al Globalaw în România și ca reprezentant exclusiv de drept comercial al IR Global. Membrii firmei sunt, de asemenea, membri în cadrul altor asociații de specialitate pentru a oferi expertiza necesară, după caz.
Prin aceste rețele și contacte internaționale personale suntem capabili să oferim clienților consiliere juridică de înaltă calitate pentru a le permite să își desfășoare afacerile și să investească în afara României.

Prin rețeaua noastră de contacte construită pe parcursul mai multor ani, inclusiv prin apartenența noastră exclusivă la Globalaw, ne putem ajuta clienții în rezolvarea problemelor din alte jurisdicții. Suntem, de asemenea, membri ai altor organizații care ne permit să ne extindem aria de acoperire în oferirea serviciilor de asistență juridică în favoarea clienților noștri. Atunci când un client ne contactează în legătură cu o problemă care necesită expertiză străină, îl direcționăm către avocatul sau firma de avocatură din acea jurisdicție pe care o considerăm cea mai potrivită pentru nevoile și cerințele sale.

Deoarece nu avem aranjamente formale cu nicio societate de avocatură din nicio jurisdicție, aceasta înseamnă că putem găsi legea potrivită pentru client atât în ​​ceea ce privește expertiza, cât și la un onorariu rezonabil. Acest lucru este important pentru noi, deoarece nu numai succesul este important, ci și un client mulțumit.

Formular de contact

    TOP
    EnglishRomanianRussianSpanishUkrainian