Narcis Bogoiu – Managing Associate

Narcis este avocat și practician în insolvență cu o experiență îndelungată. El profesează în domeniul juridic din anul 2012. 

De-a lungul carierei sale a fost implicat în numeroase proiecte de profil înalt și cunoaște în profunzime sistemul juridic românesc. Narcis colaborat cu mai multe firme de profil din Craiova și București, acumulând o vastă experiență în dreptul corporativ și comercial, litigii, precum și în domeniul insolvenței. Acest lucru l-a ajutat să dobândească o înțelegere temeinică a problemelor juridice și a modului de abordare eficientă a acestora. 

Pe parcursul întregii sale cariere, Narcis a consiliat și asistat o gamă largă de clienți locali și internaționali, cu privire la diferite ramuri ale dreptului. El și-a creat o reputație în a oferi sfaturi de înaltă calitate, apte să conducă la cele mai bune rezultate pentru clienții săi.

Este specializat în drept corporativ și comercial, precum și în restructurare, lichidare și faliment. De asemenea, a fost implicat în numeroase proiecte în materia dreptului muncii și a drepturilor reale și are o experiență semnificativă în litigii. În plus, el oferă consultanță cu privire la legislația fiscală și criminalitatea economică și are cunoștințe juridice extinse în domeniul criptomonedelor și activelor digitale.  

Narcis a obținut diploma de licență și masterul în drept cu specializarea Drept privat la Facultatea de Drept a Universității din Craiova.

Este membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România.

Vorbește fluent limba engleză și are cunoștințe de limba germană.

Formular de contact

    TOP