Narcis Bogoiu - Asociat Senior

Narcis este un avocat senior român în litigii comerciale și practician în insolvență.  

Înainte de a se alătura la Hammond Partnership, a câștigat experiență într-o serie de domenii ale dreptului, cu accent pe litigii și chestiuni comerciale. El consiliază clienții cu privire la contractele comerciale și impactul pe care acestea îl vor avea asupra afacerii clientului. El litigiază cu privire la chestiuni cu impact comercial și supraveghează probleme de litigii comerciale ale firmei.     

De când s-a alăturat în firmă, a fost implicat în mai multe achiziții de mare anvergură ale companiilor românești. El a oferit consiliere în chestiuni comerciale majore, tranzacții majore corporative, de fuziuni și achiziții, precum și consiliere în chestiuni legate de servicii bancare digitale. A publicat articole care au ca subiect moneda digitală, abordând totodată și teme referitoare la serviciile bancare electronice în conformitate cu legislația română.

El este un avocat cu experiență care se ocupă de toate nivelurile de litigii, în plus față de consiliere cu privire la infracțiunile cu gulerelor albe.  

A obținut licența și masteratul în drept, cu specializarea în drept privat, de la Universitatea din Craiova.

Vorbește fluent limbile română și engleză și are cunoștințe de limba germană. 

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum