Narcis Bogoiu – Managing Associate

Narcis este un avocat senior cu experiență și practician în insolvență cu sediul în București. Lucrează și practică avocatura din 2012. 

El s-a ocupat de multe cazuri importante de-a lungul carierei sale și are o perspectivă profundă despre sistemul juridic românesc. A lucrat într-un număr de firme de avocatură din Craiova și București, dobândind experiență în drept societar și comercial, litigii precum și insolvență. Acest lucru ia oferit o înțelegere largă a problemelor juridice românești și a modului în care să le rezolve în mod eficient. 

Pe parcursul întregii sale cariere, Narcis a consiliat și asistat o gamă largă de clienți locali și internaționali, cu privire la diferite ramuri ale dreptului. El și-a creat o reputație în a oferi sfaturi de înaltă calitate, apte să conducă la cele mai bune rezultate pentru clienții săi.

Este specializat în drept corporativ și comercial, precum și în restructurare, lichidare și faliment. De asemenea, a fost implicat în numeroase proiecte în materia dreptului muncii și a drepturilor reale și are o experiență semnificativă în litigii. În plus, el oferă consultanță cu privire la legislația fiscală și criminalitatea economică și are cunoștințe juridice extinse în domeniul criptomonedelor și activelor digitale.  

Narcis și-a obținut licența și masterul în drept cu specializarea Drept privat de la Facultatea de Drept Universitară Craiova.

Este membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență.

Vorbește fluent limba engleză și are cunoștințe de limba germană.

Formular de contact

    TOP
    EnglishRomanianRussianSpanishUkrainian