Nicholas Hammond - Partener

Nicholas Hammond este un avocat specializat în drept societar și imobiliar. Este un avocat definitiv, care a petrecut 25 de ani la Londra înainte de a se muta la București, în 1994, pentru a deschide biroul din București al unei renumite firme internaționale de avocatură. În 2004, a înființat Hammond și Asociații, iar în prezent este avocat coordonator al Hammond și Asociații. Oferă consultanță investitorilor, atât persoane fizice, cât și companii internaționale, în chestiuni comerciale din România, cu accent pe fuziuni și achiziții, precum și pe alte probleme corporative. A fost implicat în numeroase tranzacții majore în România, oferind consultanță investitorilor străini.

Nicholas are o experiență vastă în sectorul comercial, fiind avocatul mai multor companii de asigurări, companii de aviație, companii din segmentul petrolului și gazelor, precum și din domeniul energiei regenerabile. El continuă să consilieze companii importante din toate domeniile în ceea ce privește afacerile lor în România. Acesta oferă, de asemenea, consultanță în materia de dreptului muncii.

Nicholas a reprezentat investitori străini în domeniul imobiliar în ceea ce privește achizițiile și vânzările, precum și consilierea în materie de leasing.

El își scrie propriul blog www.romanianlawblog.com

Formular de contact

    TOP