Nora Matei - Partener

Nora este avocat definitiv român, precum și avocat european înregistrat în cadrul Societății de Drept din Irlanda de Nord.

Ea are experiență juridică atât în România, cât și în străinătate și, cu vasta sa experiență internațională, oferă adesea opinii cu privire la dreptul românesc pentru a fi utilizate în instanțe străine.

Pe baza experienței acumulate în timpul practicii în Regatul Unit, este adesea solicitată de firme de avocatură și instituții publice din afara României să ofere opinii juridice cu privire la dreptul românesc.

Ea este specializată în drept privat și are o bogată experiență în fața instanțelor. Are experiență vastă în drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal, contencios fiscal, precum și în aspecte privind protecția datelor cu caracter personal. Nora consiliază clienții în restructurarea afacerilor lor pentru a minimiza efectele nefavorabile asupra afacerilor și asupra angajaților.

Clienții săi apelează adesea la ea pentru a-i consilia în legătură cu problemele juridice zilnice ale afacerilor lor. A oferit consultanță în materie de finanțare și refinanțare, precum și în ceea ce privește documentații bancare. A condus proiecte de due-diligence în ceea ce privește achiziția de active, inclusiv de companii, și a oferit consultanță cu privire la documentația relevantă.

Vorbește fluent limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP