Nora Matei - Partener

Nora Matei este avocat român, precum și consilier juridic străin înregistrat la Societatea de Drept din Irlanda de Nord. 

Are experiență în practicarea dreptului în România și în străinătate. Cunoștințele sale extinse în domeniul juridic acoperă atât dreptul civil, cât și procedura judiciară. Ea a oferit consultanță în probleme de drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal, litigii fiscale precum și protecția datelor. Cu experiența sa vastă, ea furnizează adesea opinii de specialitate cu privire la legislația și practica românească pentru a fi utilizate în instanțele străine. 

Ea și-a construit o practică extinsă, oferind consiliere multor clienți cu privire la probleme de muncă și angajare, precum și probleme de viză și imigrare. Ea consiliază clienții în restructurarea afacerilor lor pentru a minimiza efectul juridic asupra afacerii și angajaților.

Clienții ei o contactează adesea pentru a-i consilia în problemele legale de zi cu zi în ceea ce privește afacerea lor, permițându-i să construiască o relație strânsă cu aceștia. A oferit consultanță în probleme de finanțare și refinanțare, precum și în documentația bancară. Ea a efectuat diligență legală detaliată în ceea ce privește achiziționarea de active, inclusiv companii, și a oferit consiliere cu privire la documentația relevantă.

Vorbește fluent limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum