Impactul fiscalității asupra mediului de afaceri românesc a devenit foarte important pe măsură ce economia românească s-a dezvoltat. Cerințele fiscale internaționale și alte restricții transfrontaliere au necesitat elaborarea unei noi legislații. Oferim clienților servicii privind impactul fiscalității asupra activității lor, dar și asistență în orice fel de litigii în relația cu autoritățile fiscale. Astfel de consiliere include crearea unor structuri conforme cu principiile Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și luarea în considerare a aspectelor transfrontaliere. Controalele transfrontaliere și produsele cu dublă utilizare necesită, de asemenea, o atenție detaliată și de specialitate. Pe baza solicitărilor clienților, luăm în considerare aceste aspecte atât din perspectiva locală, cât și din cea internațională. Când este necesar colaborăm cu firme de contabilitate locale și internaționale pentru a ajunge la cele mai eficiente demersuri, conforme cu cerințele și normele în vigoare.

  • Consultanță juridică pentru investitorii străini cu privire la structura fiscală pentru achiziționarea de terenuri în România.
  • Asistență juridică acordată unei companii străine cu privire la implicațiile taxelor vamale și TVA asupra importului de bunuri de larg consum.
  • Analiza juridică a impactului economic privind extinderea activității companiei la nivel european și privind aspectele legate de prețurile de transfer în industria serviciilor.
  • Asistenta juridica consultanta privind transferul profitului catre firma clientului cu redirectionare catre o jurisdictie cu impozitare scazuta.
  • Asistenta si consultanta juridica acordata in ceea ce priveste constituirea unei structuri fiscale pentru reducerea impozitelor aferente vanzarii de active catre o societate din Romania catre un cumparator strain.

Cauți un avocat fiscal?

  TOP