Impactul fiscalității asupra afacerilor românești a devenit foarte important pe măsură ce economia românească s-a dezvoltat. Cerințele de impozitare internațională și alte restricții transfrontaliere au impus dezvoltarea unei noi legislații. Oferim servicii clienților în legătură cu impactul fiscalității asupra afacerii lor și orice dispute cu autoritățile fiscale. Acest sfat a inclus crearea de structuri fiscale în conformitate cu principiile OCDE și luarea în considerare a problemelor transfrontaliere. Controalele transfrontaliere suplimentare și articolele cu dublă utilizare necesită, de asemenea, consultanță mai detaliată și de specialitate. Pe baza solicitărilor clienților luăm în considerare aceste întrebări de la nivel local și internațional. Acolo unde a fost necesar, am lucrat cu firme de contabilitate locale și internaționale pentru a ajunge la cele mai eficiente aranjamente care sunt în conformitate cu legile și cerințele locale.

  • Consultanță juridică pentru investitorii străini cu privire la structura fiscală pentru achiziționarea de terenuri în România.
  • Asistență juridică acordată unei companii străine cu privire la implicațiile taxelor vamale și TVA asupra importului de bunuri de larg consum.
  • Analiza juridică a impactului economic privind extinderea activității companiei la nivel european și privind aspectele legate de prețurile de transfer în industria serviciilor.
  • Asistenta juridica consultanta privind transferul profitului catre firma clientului cu redirectionare catre o jurisdictie cu impozitare scazuta.
  • Asistenta si consultanta juridica acordata in ceea ce priveste constituirea unei structuri fiscale pentru reducerea impozitelor aferente vanzarii de active catre o societate din Romania catre un cumparator strain.

Cauți un avocat fiscal?

  TOP
  Buton Sunați acum