Nicolae S. Hammond

Partener

Nicholas Hammond este un avocat specializat în drept societar și imobiliar.

Nora Matei

Partener

Nora este avocat definitiv român, precum și avocat european înregistrat în cadrul Societății de Drept din Irlanda de Nord.

Narcis Bogoiu

Avocat Colaborator Senior

Narcis este avocat și practician în insolvență cu experiență.

Diana Niculae

Avocat Colaborator Senior

Înainte de a se alătura firmei, Diana a acumulat experiență în cadrul mai multor firme de avocatură românești de renume.

Victor Teodorescu

Avocat Colaborator Senior

Înainte de a se alătura firmei, a dobândit experiență în cadrul mai multor firme de avocatură internaționale și a fost avocat coordonator în cadrul propriei sale firme.

Ana-Maria Onuța

Avocat Colaborator

Ana-Maria este un avocat cu experiență atât în soluționarea litigiilor, cât și în consultanță în diverse domenii ale dreptului românesc.

Mirel Paduroiu

Avocat Colaborator Senior

Mirel Paduroiu este un avocat senior român care a acumulat experiență într-o serie de firme de avocatură cu sediul în București.

Ionela Badoiu

Asociat Junior

Ionela Badoiu este asociat junior și a acumulat experiență în litigii internaționale transfrontaliere și în chestiuni comerciale.

Carmen Tcaciuc

Avocat Colaborator

Carmen s-a alăturat firmei noastre pentru a-și adăuga cunoștințele la departamentul nostru de drept comercial. Ea a fost implicată în mai multe chestiuni corporative și comerciale, toate dintr-un unghi internațional.

Formular de contact

    TOP