Victor Teodorescu – Avocat Colaborator Senior

Victor este un avocat definitiv stabilit în București. Înainte de a se alătura firmei, a dobândit experiență în cadrul mai multor firme de avocatură internaționale și a fost avocat coordonator în cadrul propriei sale firme.

Are experiență în materie de drept civil, precum și în domeniul litigiilor. A susținut pledoarii la nivelul tuturor instanțelor din România, inclusiv în fața instanței supreme. Are experiență în materie de criminalitate economică și în materie penală, acordând consultanță în mai multe cazuri de profil în România.

Pe lângă experiența reprezentativă în instanță, Victor se ocupă de probleme comerciale majore, inclusiv de revizuirea și redactarea de contracte comerciale în domeniile dreptului concurenței, dreptului muncii, dreptului imobiliar, dreptului comercial, în domeniul protecției datelor cu caracter personal și în domeniul fraudei comerciale.
Clienții săi variază de la societăți nou-înființate la diverse IMM-uri, precum și la clienți internaționali. Clienții săi provin din numeroase industrii, inclusiv aviație și transport maritim, instituții financiare, transporturi și companii industriale.

Victor vorbește limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP
    Buton Sunați acum