Ionela Sărdaru - Avocat Colaborator

Ionela a absolvit Universitatea „Nicolae Titulescu“ din București și are o diplomă de master în domeniul administrației și managementului instituțiilor publice obținută la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din România.

Reprezintă clienți în materie civilă și comercială, dreptul familiei, asigurări, dreptul muncii și proceduri de executare silită. De asemenea, are cunoștințe de drept societar și drept internațional în materie de litigii transfrontaliere.

Ionela are o vastă experiență în redactarea de acte juridice în domeniul dreptului muncii, dreptului familiei și dreptului contravențional. De-a lungul activității sale desfășurate în cadrul firmei noastre, a dobândit experiență în domeniul dreptului administrativ și fiscal și al procedurii civile.

Ionela este deosebit de experimentată în ceea ce privește executarea în România a hotărârilor judecătorești transfrontaliere. Ea a oferit consultanță clienților cu privire la aspecte juridice de zi cu zi în managementul proiectelor.

Vorbește fluent limbile română și engleză.

Formular de contact

    TOP
    EnglishRomanianRussianSpanishUkrainian